Tafelgoochelen

Tafelgoochelaar

De tafelgoochelaar of ook wel table-magic genoemd, is niet meer weg te denken tijdens een leuk feest, diner, receptie, huwelijksfeest of ander evenement.

Ik meng mij in het gezelschap en verplaats makkelijk om iedereen te laten genieten van mijn trucs. Elke truc is op zich een kleine illusie, en brengt verbazing met zich mee. Ik hoor de mensen dan ook vaak zeggen, hou toch op Jan, hoe dan? Maar ja dat blijft natuurlijk een geheim.

Deze vorm van entertainment is geschikt voor alle leeftijden. Ik bespreek altijd waar het gezelschap uit bestaat en wat de setting of persoonlijke wensen zijn, zodat elke leeftijd kan genieten van mijn table-magic.

Wijnproeverij

Goochelen wijnproeverij

Ik was de surprise act bij Plaisir du Vin in het Ginneken om het dames hockey team uit Breda te vermaken met magie op de vierkante centimeter. Paul Holman wilde eens wat anders, en onder het genot van heerlijke wijnen wat natuurlijk zijn vak is werd dit een heerlijke combinatie om van te smullen!

Kookclub

Als goochelaar ik zeg het vaker kom je echt overal want geloof me, magie inzetten is de garantie voor de eerste ijbreker en dus een geslaagde avond. Samen met de heren van kookclub "The right small table" hebben voor aanvang van het diner mooie momenten beleeft.

Verzorgingshuis

Verzorgingshuis Goochelaar

Iets terug geven aan onze ouderen is prachtig om te doen. Een klein gebaar tijdens hun kopje koffie genieten zij volop van magie. Ik ga van tafel naar tafel, ook wel table hopping genoemd en daar verbaas ik in alle rust en met respect de dames en heren die verblijven in het verzorgingshuis.

© 2023 Magic Marketing