Workshop goochelen

Workshop Goochelen

Een workshop goochelen is voor alle leeftijden en kun je ook combineren met een show. Heb je een teambuilding dag, klanten op bezoek voor een belangrijke bespreking dan ook is een goochelworkshop het perfecte relax moment om daarna fully focus aan de slag te gaan.

Tijdens mijn shows word regelmatig gevraagd, hoe de je dit dan?
Heb jij altijd al willen weten wat het geheim is achter bepaalde illusies, dan is een goochel-workshop echt iets voor jouw. Heb je iets speciaals te vieren en wil je de gasten een echte truc mee naar huis geven, ik luister naar je wensen en biedt voor ieder budget een gepast programma aan.

Ook voor de basisschool en het voortgezet onderwijs is een workshop goochelen een aanrader. Even een andere les en wellicht meerdere weken op een vast moment zodat je een echte goochelshow kunt geven. Lees hierover meer op mijn pagina "Abra Academica".

Videoboodschap

Volwassenen

Goochelworkshop volwassenen

Ongeloofelijk veel plezier beleefd met mijn naamgenoot Jan. Hij werd 75 jaar en Jan houd gewoon van trucjes. Het was een intieme 1 op 1 workshop bij hem thuis en hij had na mijn bezoek genoeg materiaal om zijn familie bij de komende feestjes te verbazen. Met volle aandacht volgde hij de workshop met veel plezier!

Kinderfeestje

Goochelworkshop Jan Smulders

Een goochelshow tijdens een kinderfeestje word vaak afgesloten met de mini goochelworkshop. Ik leer de kinderen dan 1 of twee trucjes die zij dan mee naar huis mogen nemen zodat zij hun ouders kunnen verbazen. Voor ieder budget heb ik een gepaste truc zodat echt iedereen kan genieten van Magie!

© 2024 Magic Marketing