Betoverende Familie- en Kindershows

Een unieke stijl die jong en oud aanspreekt en de verbeelding prikkelt.

het begin

Onvergetelijke familieshows

IETS LEREN!

De miniworkshop

Elk evenement

Voor iedereen

Goed doel!

Hartverwarmend

Unieke Stijl

Met een knipoog naar de oude goochelaars en een hedendaagse twist, biedt Jan Smulders een show die zowel nostalgisch als eigentijds is. Hij heeft een unieke stijl ontwikkeld die jong en oud aanspreekt, en hij weet als geen ander hoe hij de verbeelding van kinderen kan prikkelen terwijl hij volwassenen met verbazing achterlaat. Zijn shows zitten boordevol interactie, humor en natuurlijk adembenemende illusies. Zijn vaste assistent reist altijd met hem mee, maar wie is dat eigenlijk!?

Herinneringen

Wat maakt de shows van Jan zo bijzonder? Het is zijn vermogen om het hele gezin samen te brengen voor een onvergetelijke ervaring. Ouders kunnen genieten van de glimlachen en de verwondering op de gezichten van hun kinderen, terwijl kinderen zichzelf verliezen in de magische wereld die Jan Smulders creëert. Iedereen komt aan bod en helpt mee met een diversiteit aan trucs. Het is een gedeelde ervaring die families dichter bij elkaar brengt en herinneringen creëert die een leven lang meegaan.

Juiste Sfeer

Of het nu een verjaardagsfeestje in een knusse woonkamer is, een familiefeest of festival en openbare evenement op locatie, een huwelijksfeest of bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest, Jan Smulders past zijn shows aan om aan de specifieke behoeften van zijn publiek te voldoen. Dankzij jarenlange ervaring als magisch entertainer, weet hij in te spelen de sfeer en verwachtingen van het publiek elke voorstelling weer uniek en onvergetelijk te maken. Jan gaat verder dan alleen maar het vermaken van zijn publiek!

Liefdadig

Goochelaar Jan Smulders' inzet voor het gezinsvriendelijke entertainment gaat verder dan het podium. Hij is ook actief betrokken bij liefdadigheidsorganisaties en zet zich in voor het welzijn van kinderen in minder bevoorrechte situaties. Hij gelooft dat magie een krachtig instrument is om hoop te brengen en glimlachen te toveren, zelfs in de moeilijkste tijden. Door optredens te verzorgen voor goede doelen, verspreidt hij positiviteit en brengt hij magie naar plaatsen waar het het meest nodig is en zorgt ook daar voor verbinding.

Mooie momenten

Kortom, Goochelaar Jan Smulders gaat verder dan alleen maar het vermaken van het publiek. Hij creëert magische ervaringen die diepe indrukken achterlaten, zowel op het podium als daarbuiten. Met zijn interactieve shows, positieve boodschappen en liefdadigheidswerk blijft hij een onmisbare figuur in de wereld van familie- en kinderentertainment, en hij blijft de harten van mensen van alle leeftijden veroveren met zijn ongeëvenaarde magische kunsten en warme persoonlijkheid.

Uitstekend beoordeeld!

Trots dat ik met jullie mocht samenwerken.

Mijn zakelijkelijke successen.