Kinderfeestje met mini-workshop

Kindergoochelaar

Ik goochel graag voor de kleinste onder ons. Geef je een kinderfeestje of wellicht zijn je ouders jarig dan neem ik de regie graag over om de kinderen te vermaken ! Je kunt er ook voor kiezen om trucs te leren wanneer je kiest om een workshop te volgen. Ik leer je dan enkele geweldige trucs die je later aan je ouders, oma en opa en vriendjes kunt vertonen.

Als kindergoochelaar reis ik van verjaardag naar verjaardag en neem de kinderen mee in deze magische wereld. Met mijn interactieve goochelshow en magische kist mogen de kinderen meehelpen bij de trucs die ik vertoon. De verbazing op hun gezichten spreken voor zich wanneer water in een krant verdwijnt, naalden door een ballon worden geprikt of mijn grote vriend Charlie die zich telkens weer laat zien de favoriet is van alle kinderen.

Veel ouders kiezen ook voor de mini workshop na de show. Ik leer de kinderen een echte kleine illusie die ze mee mogen nemen naar huis om hun ouders, opa of oma, familie en vriendjes te verbazen met hun eigen echte truc!

Bekijk ook de foto's in de plaatjes carousel, dit zegt echt genoeg, dus boek mij vandaag nog!

Goochelen op feest

Meedoen is beleven

Echt meedoen, zien wat er gebeurd en je nog steeds verbazen, dat is waar mijn goochelshow uit bestaat. De dag voor je verjaardag of optreden krijg je een leuk videobericht via Whats App zodat je direct zin krijgt in je feestje waar Jan jou vriendjes en ouders zal verbazen met zijn show! Heb je op deze dag meer visite op bezoek, kies dan voor een combinatie waarbij ik ook jouw familie ga verbazen met magie op de vierkante centimeter. Ook als straatgoochelaar ben ik te boeken, kortom plezier voor iedereen!

© 2023 Magic Marketing