Goochelaar in Restaurant. Cafe en Bar

De Horeca Goochelaar

Wanneer je de gasten van jouw restaurant of café extra vermaak gunt, ben ik in staat om op gepaste wijze magisch entertainment te verzorgen. Het is juist de truc om te weten of mijn aanwezigheid gewenst is en zal ten alle tijd respect hebben voor de gast. Als rondlopende goochelaar ben je flexibel en makkelijk inzetbaar om van tafel tot tafel, of aan de bar mensen te verwonden.

Ik zeg het nog maar eens, oprecht geniet ik van ieder optreden. Het is geen trucje, dit ben ik vol energie en enthousiasme om jullie een onvergetelijke optreden te laten beleven.

Ik blijf investeren in de laatste trends en volgt die markt op de voet. Soms laat ik gasten een hele routine zelf uitvoeren waarbij de uitkomst verbluffend zal zijn of maak ik gebruik van mobiele telefoons om uiteindelijke tot die echte mind blow te komen.

Goochelaar in Café of Restaurant

Omzetverhogend

Telkens weer merk ik dat gasten echt plezier beleven aan magic, dit is al honderden jaren zo, en zal altijd zo blijven. Het maakt de sfeer en is een echte ijsbreker. Het is gewoon direct gezellig, iets wat jij als horeca-ondernemer graag ziet. Ik kom dan ook graag een keer bij je langs om van mijn goochelkunst te proeven, dit zonder verplichtingen uiteraard. Het gaat vaak niet alleen om de act maar zeker ook of "juist ik" jullie ster van de avond mag zijn en we samen met jouw team een onvergetelijke avond mogen maken.

© 2023 Magic Marketing