In de buurt Breda

Jan Smulders in de Media

Het is altijd weer fijn wanneer je benaderd word door de lokale media en zie dit altijd weer als een stukje erkenning en dat maakt mij enthousiast! Breda Nu, In de Buurt maar ook een goed doel zoals het Brakkenfestival en de Zonnebloem weten mij te vinden.

Een entertainer in hart en nieren: dat is Jan Smulders (55). We spreken met de goochelaar af in Park Valkenberg, waar hij ons een van zijn trucs laat zien. Binnen mum van tijd staan er allerlei nieuwsgierige mensen omheen die een glimp van Jans kunsten proberen op te vangen. Hoe doet hij dat toch? “Het is geweldig om iemand te laten verbazen, verrassen of aan het lachen te maken”, stelt Jan. “Als kind gaf ik vroeger in de schuur van mijn ouders al goochelshows.” Vanaf dat moment speelde goochelen altijd een rol in Jans leven. Alhoewel zijn passie tijdens zijn internationale baan wat naar de achtergrond zakte, zorgde het vele reizen er ook voor dat hij meerdere goochelwinkels ontdekte.

Video afspelen over Goochelaar tijdens tv show

Ook dit jaar mocht ik weer op visite komen bij Esther en Mike bij het programma "Kom maor deur". Tijdens de opening van het programma, maar ook het interview en de hilarische wc-rollen kwis samen met Dolly, van Dolly en Vanaat. Zul je altijd zien dat tijdens live shows ook wel iets mis kan gaan, zo ging mijn vuurtje niet aan maar ach, tis toch Carnaval en plezier is wat telt. Wil je mij ook uitnodigen, dat kan uiteraard. Wat je ook te vieren hebt of extra vermaak, mail of bel me!

Carnaval 2022, eindelijk mogen we weer! Te gast bij Baronie Tv met Ad Romijn. Speciaal voor deze uitzending heb ik de truc "Het Ad(tje) spel gemaakt om Ad te verbazen. Magie is voor alle leeftijden en ook Ad was verbaasd terwijl hij er toch echt met zijn neus bovenop stond. Een 1 meter goochelstuk uit een papieren zakje was de grappige opening van de act. Volgend jaar ben ik weer van de partij Ad en team Baronie om jullie en de kijkers te verbazen.

Video afspelen over Goochelaar en boer op tv

5 dagen lang verzorgde Breda Nu, "Sanseveria TV & FM" tijdens Carnaval 2021. Aangezien dit een Carnaval was die wij nooit zullen vergeten, werd mij gevraagd of ik op maandag tijdens het programma "Kom Moar Deur" mijn kunsten kon vertonen. Het werd een hilarish moment omdat kapper Suds van het programma "Hoofdzaken bij NPO 3" het op mij had voorzien om het anderhalve meter knippen uit te testen. Gelukkig loopt alles met een sisser af, maar dit kun je zien in de opname van het programma. Veel kijkplezier

Presentator Mike Siebelink vroeg mij of hij een dagje mee kon lopen voor zijn programma, Handen uit de Mouwen. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen want ook hij zou heel graag de geheimen kennen van een goochelaar. Ik heb Mike in zijn programma een kijkje gegeven in de keuken want hoe word je nu eigenlijk goochelaar? Vaak begint deze passie met de eerste goocheldoos en dan, ja dan is er echt geen weg meer terug 😉

Het Brakkenfestival is een evenement voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar die, onder leiding van deskundige vrijwilligers, op verantwoorde manier plezier maken. Traditiegetrouw vindt het festival in de eerste week van de basisschoolvakantie plaats. De kinder-vakantieweek is dan het grootste kinderevenement van Brabant. Door COVID19 was dit niet mogelijk en dus vroeg de organisatie mij de kinderen online trucs te leren zodat zij toch creatief bezig konden zijn.

© 2023 Magic Marketing