Goochelaar op straatfeest

Straatgoochelaar

Straatgoochelen is al heel lang erg populair. Je kunt het zo gek niet bedenken, van straatfeest tot winkelcentrum, braderie of straattheaterfestival, maar ook gewoon bij jou aan de deur met mijn eigen "Magic Street Race".

Wat mag je verwachten, dat ligt eigenlijk aan de setting van waar het optreden plaats vind. Kleine trucjes worden vaak met een groepje mensen rondom vertoont. Het begint altijd met publiek lokken en dan volgen snelle trucs waarbij ook omstander mee kunnen doen wat dan weer komische gevolgen heeft. Heb je een straatfeest dan kan het net weer wat meer, ik overleg altijd wat jullie wensen zijn. Heb je een opening van een nieuwe winkel dan is het aan mij de taak zoveel mogelijk mensen de aandacht te trekken zodat zij jouw winkel zullen bezoeken.

Tijdens de corona periode kwam ik zelfs aan huis omdat mensen echt op zoek waren naar entertainment. Dit zorgde er voor dat ik een nieuwe idee kreeg, genaamd "Street Magic Race". Je meld jouw straat aan met minimaal 15 deelnemende voordeuren en vertoon bij ieder 3 trucs om kennis te maken met goochelen aan huis. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met me op!

Publiek trekker
Straatfeest met goochelaar Jan Smulders

Magic Street Race

Evenement voor in de buurt
© 2023 Magic Marketing