Jan Smulders

MAGIC MARKETING

ENTERTAINMENT

De ultieme tafelgoochelaar voor
Noord-Brabant met pure close-up magic.

Jan Smulders

MAGIC MARKETING

ENTERTAINMENT

De ultieme tafelgoochelaar voor
Noord-Brabant met pure close-up magic.

Herken de kracht

Gefocust op zijn publiek maakt Jan een unieke mix van verwondering met positieve impact.

Logo Magic Marketing Entertainment
01

Interactie & betrokkenheid

Jan Smulders optredens zijn meer dan alleen een show, dankzij zijn interactie en betrokkenheid. Hij laat toeschouwers kaarten kiezen, objecten vasthouden, handelingen uitvoeren en zelfs deel uitmaken van de climax van zijn trucs. Door hieraan deel te nemen, voelen mensen zich persoonlijk verbonden met zijn optredens. Dit zorgt voor veel opwinding, verwondering en plezier bij het publiek. Daarnaast zorgt Jan ervoor dat de interactie exclusief en respectvol is.

02

Verbazing & verwondering

De verbazing en verwondering die Jan opwekt, zijn cruciale elementen van zijn optredens. Hij slaagt erin om de realiteit te overstijgen en mensen te laten geloven in het onmogelijke. Zijn vaardigheden worden geleverd met enthousiasme en boeiende presentatie, waardoor een wereld ontstaat die het publiek onderdompelt in pure magie. Dit gevoel van verwondering blijft lang na het optreden hangen en zorgt ervoor dat mensen Jan vaker boeken om opnieuw te worden betoverd.

03

Charme &
charisma

Jan Smulders heeft een natuurlijke charme en charisma op het podium. Zijn passie voor magie zijn duidelijk voelbaar, wat een positieve invloed heeft op het publiek. Hij straalt vertrouwen uit en weet zijn publiek te betoveren met zijn vriendelijke uitstraling. Zijn vermogen om het publiek op haar gemak te stellen en een connectie te maken, helpt hem om een band op te bouwen met zijn toeschouwers. Dit stelt hem in staat zijn show naar hoog niveau te tillen.

De perfecte invulling:

zakelijk event

Jan begrijpt dat uw bedrijf streeft naar meetbare resultaten. Hij zorgt ervoor dat zijn optredens niet alleen visueel verbluffend zijn, maar ook een positieve impact hebben op uw zakelijke doelstellingen. Zijn interactie genereert enthousiasme, creëert buzz en stimuleert waardevolle gesprekken op de beursvloer of meetings. Hij tilt uw zakelijke evenementen naar een hoger niveau met zijn unieke mix van magie en zakelijk inzicht!

Tafelgoochelaar

Jan Smulders is een enthousiaste tafelgoochelaar die met zijn vaardigheden en charme het publiek betovert. Met vingervlugheid en verbluffende trucs weet hij mensen in verwondering achter te laten. Jan creëert een interactieve en magische ervaring, waarbij zijn talent en passie voor tafelgoochelen duidelijk naar voren komen. Hij is een ware meester in zijn vak met altijd vernieuwing, zodat zijn vaste klanten hem graag vaker boeken.
Kindergoochelaar, kinderfeestje en workshop

Familie

Stap binnen in een wereld vol betovering en verwondering! Maak kennis met Jan, de meester van de magie, de hoeder van de verborgen wonderen. Voor families, scholen en kinderfeestjes creëert hij een onvergetelijke ervaring vol magisch entertainment. Van verrassende trucs tot interactieve magie, hij betrekt iedereen bij elke stap. Altijd al de geheimen willen weten achter deze trucs, een workshop goochelen of combinatie hiervan, behoort ook tot de mogelijkheden.

Zien is geloven

Wil je getuige zijn van verbluffende effecten en magische momenten? Bekijk mijn video's en laat je betoveren in een reis vol onvergetelijke trucs. Alles wat je hier ziet gebeurd echt, dus geen camera trucs!

Mooie momenten

Jij wilt genieten van een bedrijfsevenement vol verwondering, een familiefeest of bruiloft wilt verlevendigen met een vleugje magie, ik sta klaar om jouw evenement onvergetelijk te maken.

Uitstekend beoordeeld!

Trots dat ik met jullie mocht samenwerken.

Mijn zakelijkelijke successen.