Zakelijk magisch entertainment

De bedrijfsgoochelaar

Een zakelijke bijeenkomst een beurs of familiedag bij uw bedrijf, magisch entertainment is altijd in te zetten. Gebruik de goochelaar als marketing tool en je zult versteld staan hoe eenvoudig het is om het ijs te breken. Het publiek aan je binden door niet alleen de illusie, maar ook mijn enthousiasme en de entertainment waarde spelen hierbij een belangrijke factor.

Ik voel me thuis bij internationale gezelschappen en neem ook hun mee in de wereld van de verbazing. Dus heeft u een product presentatie, een belangrijke meeting met aansluitend een diner of receptie, aarzel niet en informeer naar de mogelijkheden.

Beurs Goochelaar

Meer traffic naar uw stand bereik je eenvoudig door magie in te zetten. Eeuwenlang worden mensen aan-getrokken tot goochelaars, het brengt reuring en wekt de interesse, en dit is juist wat u wilt op een beursvloer of bedrijfsevenement. Ik zorg ervoor dat potentiële klanten meer tijd bij uw stand doorbrengen waardoor het verkoopteam de kans krijgt deze mensen aan te spreken en kennis laten maken met uw portfolio aan producten of dienst.

On Stage

De combinatie van presentatie en magie zet de juiste toon en pakt direct de aandacht van je publiek. Zo stond ik voor Soccerex Global Convention in Manchester, het groote Europese voetbal event met meer dan 3000 delegaties uit de voetbal business. Het spel te spelen met de juiste tools. De voetbal werd aan het einde van de presentatie weggegeven, zien blijft geloven maar hoe kwamen al deze tools nu uit dat koffertje?

© 2024 Magic Marketing