Kracht van illusie voor uw zakelijke evenement

De grenzen van de realiteit verleggen en een betoverende sfeer creëren.

Puur Zakelijk

Maar onvergetelijk

INTERACTIEF

De juiste toon

Wedden dat...

Speel het spel

Altijd feest

Direct de juiste sfeer

Internationaal

Ontdek de magische wereld van Jan Smulders, dé allround goochelaar met zakelijk inzicht en een interactie die exclusief, respectvol én geschikt is voor internationale gezelschappen. Jan voelt zich thuis in diverse culturele settings en weet zich moeiteloos aan te passen aan verschillende tradities. Zijn Corporate achtergrond blijkt een ware succesvolle mix te zijn die mensen verbindt en samenbrengt op uw beursstand.

Onvergetelijk

Met zijn verbluffende acts en professionele expertise zorgt Jan voor een onvergetelijke ervaring die uw gasten, waar ze ook vandaan komen, sprakeloos achterlaat. Of het nu gaat om een netwerkevenement, bedrijfsfeest of een energizer tijdens meetings of beursstand, Jan weet precies hoe hij de juiste sfeer kan creëren en de aandacht van uw nationaal of internationale publiek kan vasthouden. Dat is de kracht van elke kleine illusie!

Exclusief

Zijn interactie is exclusief en respectvol waardoor hij een perfecte balans vindt tussen entertainment en de diversiteit van zakelijke omgevingen. Met zijn meeslepende optredens en vingervlugge trucs zorgt Jan Smulders voor een betoverende ambiance die uw zakelijke evenement naar een hoger niveau tilt, waar ter wereld het ook plaatsvindt. Ook de customized touch, kan verzorgd worden.

Experience

Bij Magic Marketing gaat de customer experience verder dan alleen het optreden. We streven naar uitmuntendheid in onze communicatie en samenwerking. Toegewijd als Jan is, staat hij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, uw wensen te begrijpen en ervoor te zorgen dat uw evenement juist dat magische effect heeft gekregen wat u ervan van vewacht heeft. Dit start al bij het eerste contactmoment.

Succes momenten

Tijdens mijn zakelijke optredens als magisch entertainer beleef ik geweldige momenten. Het is mooi om de gezichten van mensen te zien oplichten van verbazing als mijn trucs uitkomen. Maar het mooiste is dat mijn optredens mensen bij elkaar brengen, zeker ook op zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Het ontspant de sfeer en zorgt ervoor dat mensen met elkaar praten, wat de zakelijke sfeer positief beïnvloedt. Deze momenten laten mij zien waarom ik graag magie deel in de zakelijke wereld.

Uitstekend beoordeeld!

Trots dat ik met jullie mocht samenwerken.

Mijn zakelijkelijke successen.