Jan Smulders

zakelijk
entertainment

De grenzen van de realiteit verleggen
en een betoverende sfeer creëren.

Goochelaar
Jan Smulders

ZAKELIJK
ENTERTAINMENT

De grenzen van de realiteit verleggen
en een betoverende sfeer creëren.

Trots dat ik met jullie mocht samenwerken.

Mijn zakelijkelijke successen.

Onvergetelijk Zakelijk Entertainment

Op zoek naar een sprankelend en onvergetelijk zakelijk evenement? Goochelaar Jan Smulders brengt magie naar het volgende niveau met betoverende optredens die perfect aansluiten bij de professionele sfeer van uw bedrijfsevenement. Of het nu gaat om een bedrijfsborrel, jubileum, productlancering of een teambuildingsevenement, Jan biedt diverse entertainmentmogelijkheden die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen en doelen.

Jan heeft bewezen dat hij zakelijke relaties kan betoveren en vernieuwde energie kan brengen tijdens zakelijke evenementen. Zijn unieke mix van magie, professionaliteit en aanpasbaarheid maakt hem een waardevolle aanwinst voor elke zakelijke bijeenkomst. Jan voelt zich thuis in diverse culturele settings en tradities. Zijn Corporate achtergrond blijkt een ware succesvolle mix te zijn die mensen verbindt en samenbrengt ook op uw beursstand.

Video © REM-B Hydraulics

Betoverende toevoeging

Laat uw gasten zich verbazen terwijl Goochelaar Jan Smulders van tafel naar tafel beweegt, indrukwekkende trucs vertonend en een intieme, interactieve sfeer creërend. Deze persoonlijke aanpak zorgt voor blijvende indrukken en bevordert een positieve atmosfeer. Voor een magisch hoogtepunt op uw evenement biedt Jan meeslepende podiumacts! Zijn unieke combinatie van verbluffende illusies en humor zorgt voor een show die perfect is voor elke gelegenheid. Een echte betoverende toevoeging aan uw zakelijke programma. Maak uw zakelijke bijeenkomst nog specialer door uw klanten te verrassen met een gepersonaliseerd magisch cadeau. Goochelaar Jan Smulders integreert uw bedrijfsboodschap of logo op verrassende wijze, waardoor een blijvende herinnering ontstaat en de band met uw klanten versterkt wordt.

Klaar om jouw zakelijke evenement te transformeren met de magie van Jan Smulders? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en beschikbaarheid. Laat de magie beginnen!

Foto © Hardeman

Goochelaar vermaakt gasten op het bedrijfsfeest
Bedrijfsfeest
Van groepje naar groepje mensen verbinden.
Sfeerverhogend
Totale verbazing, daar word iedereen blij van.
Thema bedrijfsfeest
Wat zit er in dat kistje?

Veelgestelde vragen
Bedrijfsgoochelaar

Een goochelaar geschikt voor bedrijfsevenementen heeft gevoel voor de zakelijke wereld.

Bedrijven zijn vaak op zoek naar entertainment die werkt als een enegizer. Dit zorgt niet alleen dat klanten weer fris kunnen luiteren naar bijvoorbeeld een presentatie, maar Jan verbind ook uw klanten met elkaar.

Jan heeft zelf lang in de B to B gewerkt, zelfs op Corporate niveau. Hierbij heeft hij veel culturen ontmoet en veel gereisd en past zich makkelijk aan.

 

Het tarief verschilt per opdracht, omdat geen enkele opdracht hetzelfde is. Soms zijn er speciale wensen of word er een combinatie optreden aangevraagd.

Een podium act gekoppeld met table magic werkt enorm versterkend omdat mensen dan echt met hun neus bovenop elke illusie staan en daar letterlijk onderdeel van zijn.

De totale tijdsduur hangt weer af van het aantal gasten die is uitgenodigd. Ik denk graag met u mee.

Uiteraard is het mogelijk om een act los te boeken, vraag hierbij naar de mogelijheden.

De prijzen zijn dus op aanvraag!
Vul het contactformulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met jou op.

Even bellen kan natuurlijk ook!

Jan Smulders komt uit Breda, dus een optreden in bijvoorbeeld Maastricht kost meer dan een optreden in Etten-Leur.

Wanneer je een onvergetelijke en betoverende ervaring wilt creëren voor jouw evenement, is het inhuren van een professionele goochelaar altijd de beste keuze!

Jan Smulders voegt niet alleen een vleugje magie toe aan de atmosfeer, maar brengt ook entertainment van hoog niveau. Als professionele goochelaar voegt hij verbluffende trucs met charme en interactie, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn voor diverse gelegenheden, zoals  bedrijfsfeesten en borrels, meetings en innovatiedagen maar ook op de beursvloer.

Zijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat elke act naadloos wordt uitgevoerd, waardoor uw gasten worden meegenomen op een reis vol verwondering.

Jan is fulltime goochelaar wat een bijzondere manier van leven is. Hij is hierdoor 24/7 beschikbaar om mensen aan de hand mee te nemen in een wereld vol mysterie en verbazing.

Kortom, kiezen voor een professionele goochelaar als Jan Smulders garandeert niet alleen een onvergetelijke show, maar zorgt ervoor dat uw gasten nog lang over uw evenement napraten.

Jan treed op in Nederland en België. Maar ook op beurzen in Duitsland en verder is hij te vinden.

Aanvragen voor over de grens daarvoor worden uiteraard speciale offertes gemaakt.

Alles is mogelijk!

Als tafelgoochelaar heb je weinig ruimte nodig. Tafelgoochelen is zo flexibel, dat je als het ware aan 2,5 x 2,5 meter genoeg zou hebben.

Een podium act spreekt voor zich, maar hoe groot of klein het podium ook is, dit gaat nooit ten koste van de act.

Jan heeft zijn eigen draadloze hoofdmicrofoon set. Een goochelaar kan nu eenmaal niet met een microfoon in de hand zijn act uitvoeren.

Mocht er geen audio aanwezig zijn, dan kan Jan voor 200 personen zijn eigen audio verzorgen.

Magic Marketing kan voor uw gasten een leuk cadeau met uw naam en bedrijfslogo verzorgen.

Dit magisch aandenken heeft al veel mensen tot goochelaar gemaakt. Een geweldige truc die idereen kan leren maar wat direct ook een enorm sterk effect is.

Hierbij word ook een gepersonaliseerde video gemaakt, zodat klanten deze truc stap voor stap leren en ook hier ruimte is voor communicatie die wij samen bespreken.

Een veilige plaats voor zijn spullen word enorm gewaardeerd.

De koffer met al zijn materiaal bewaard hij graag buiten beeld van de gasten.

Tussendoor wisselt hij ook zijn act, dan is het fijn als hij dit even in alle rust kan doen.

Er bestaat geen truc zonder goed verhaal, dus iets te drinken tussen zijn act door geeft hem een nieuwe boost!

Heb jij nog steeds vragen?

Neem dan contact op, en binnen 24 uur weet jij hoe het zit.

Uitstekend beoordeeld!

Goochelaar boedt zijn magische show aan op poster - Jan Smulders de Goochelaar van Breda.
Verrassende Stand-Up Magic Show
"Ab Initio"
Filmhuis Breda
📅 Datum: 30 juni
⏰ Diner: Geserveerd vanaf 18:00 uur
🎪 Show: 21:00 – 22:00
🎟️ Combitickets (Diner + Show)
Video afspelen over Goochelaar met AI Assistente Eva op het podium. Mis deze show niet