Jan Smulders

Goochelaar
Zorginstelling

Hartverwarmde interacties,
vol vreugde en verwondering

Goochelaar
Zorginstelling

Hartverwarmde interacties,
vol vreugde en verwondering

Trots dat ik met jullie mocht samenwerken.

Mijn zakelijkelijke successen.

Trakteer uw bewoners

Bent u op zoek naar gepaste vorm van entertainment voor uw zorginstelling? Maak kennis met Jan Smulders, de goochelaar uit Breda die de magie brengt naar ouderen overal in Nederland en België. Met zijn betoverende optredens en interactieve shows laat hij de bewoners stralen en zorgt hij voor onvergetelijke momenten vol plezier en verwondering.

Waarom Magie zo belangrijk en leuk is voor ouderen:

Sociale Interactie: De interactieve aard van goochelshows moedigt bewoners aan om met elkaar en met de goochelaar in gesprek te gaan, wat sociale verbondenheid en een gevoel van gemeenschap bevordert.

Verlicht Stress en Angst: Magische optredens creëren een ontspannen en positieve sfeer, waardoor stress en angst worden verminderd en het algemene welzijn van de bewoners wordt verbeterd. Met de ervaring van Jan en respectvolle interactie voelen mensen zich snel op haar gemak, waardoor eventuele zorgen of verdriet voor even worden vergeten.

Brengt Vreugde en Verwondering: Voor veel ouderen brengt het meemaken van een voorstelling in het zorgcentrum een gevoel van jeugdige verwondering en opwinding terug, waardoor ze kunnen genieten van een moment van pure vreugde en ontspanning.

Stimuleert Mentale Scherpte: Goochelen prikkelt de geest en stimuleert cognitieve functies zoals aandacht, geheugen en probleemoplossend vermogen, wat essentieel is voor het behouden van mentale scherpte bij ouderen.

Creëer Gedenkwaardige Momenten: De lachende gezichten en oprechte reacties tijdens de goochelshows zorgen voor blijvende herinneringen die de bewoners koesteren en met elkaar delen, zelfs lang nadat het optreden voorbij is. Dat is de kracht van magie✨.

Trakteer uw bewoners op een onvergetelijke ervaring met een magische optreden van Jan Smulders. We bespreken samen de mogelijkheden voor een optreden in uw zorgcentrum. Een mooie show van bijvoorbeeld 2x 40 minuten, of zal ik als tafelgoochelaar langs de mensen lopen voor een persoonlijke ervaring? Samen iets magisch creëren voor uw bewoners, dat doe ik graag!

Zaal vol oudere mensen in verzorgings huis kijken naar goochelaar Jan Smulders
Vol aandacht
Iets kleins kan groot uitpakken
Rondlopend
Trucjes tijdens de ochtend koffie
Interactief
Een truc kent altijd een goed verhaal

Veelgestelde vragen
Goochelaar Zorginstelling

Een “zorginstelling goochelaar” is een goochelaar die optredens verzorgt specifiek gericht op zorginstellingen, zoals verpleeghuizen, verzorgingstehuizen, en andere soortgelijke faciliteiten waar ouderen of mensen met speciale behoeften verblijven.

Jan Smulders biedt entertainment aan bewoners van deze instellingen door middel van magische optredens en interactieve shows. Ook kunt u Jan als rondlopende goochelaar inhuren, dus een mini show aan elke tafel.

Hun doel is om een positieve impact te hebben op het welzijn van de bewoners door hen te vermaken, sociale interactie te bevorderen, en momenten van vreugde en verwondering te creëren.

Dit zullen zij niet snel vergeten 🙂

Het tarief verschilt per opdracht, omdat geen enkele opdracht hetzelfde is.

Ik ben woonachtig in Breda, dus een show in Limburg kent een ander tarief, dat zult u begrijpen.

De prijzen zijn dus op aanvraag!
Vul het contactformulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met jou op.

Even bellen kan natuurlijk ook!

Jan Smulders komt uit Breda, dus een optreden in bijvoorbeeld Maastricht kost meer dan een optreden in Etten-Leur.

Wanneer je een onvergetelijke en betoverende ervaring wilt creëren voor onze ouderen, is het inhuren van een professionele goochelaar altijd de beste keuze!

Jan is een echte mensen mens, is makkelijk in de omgang en zorgt ervoor dat de interactie exclusief en respectvol is.

Als professionele goochelaar voegt hij verbluffende trucs met charme en interactie, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn voor de ouderen en het zorgteam.

Zijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat elke act naadloos wordt uitgevoerd, waardoor uw gasten worden meegenomen op een reis vol verwondering.

Jan is fulltime goochelaar wat een bijzondere manier van leven is. Hij is hierdoor 24/7 beschikbaar om mensen aan de hand mee te nemen in een wereld vol mysterie en verbazing.

Kortom, kiezen voor een professionele goochelaar als Jan Smulders garandeert niet alleen een onvergetelijke show, maar zorgt ervoor dat uw gasten nog lang over uw evenement napraten.

Jan treed op in Nederland en België. Maar ook op beurzen in Duitsland en verder is hij te vinden.

Aanvragen voor over de grens daarvoor worden uiteraard speciale offertes gemaakt.

Alles is mogelijk!

Als tafelgoochelaar heb je weinig ruimte nodig. Tafelgoochelen is zo flexibel, dat je als het ware aan 2,5 x 2,5 meter genoeg zou hebben.

Een podium act spreekt voor zich, maar hoe groot of klein het podium ook is, dit gaat nooit ten koste van de act.

Jan heeft zijn eigen draadloze hoofdmicrofoon set. Een goochelaar kan nu eenmaal niet met een microfoon in de hand zijn act uitvoeren.

Mocht er geen audio aanwezig zijn, dan kan Jan voor 200 personen zijn eigen audio verzorgen.

Een veilige plaats voor zijn spullen word enorm gewaardeerd.

De koffer met al zijn materiaal bewaard hij graag buiten beeld van de gasten.

Tussendoor wisselt hij ook zijn act, dan is het fijn als hij dit even in alle rust kan doen.

Er bestaat geen truc zonder goed verhaal, dus iets te drinken tussen zijn act door geeft hem een nieuwe boost!

Heb jij nog steeds vragen?

Neem dan contact op, en binnen 24 uur weet jij hoe het zit.

Uitstekend beoordeeld!

Goochelaar boedt zijn magische show aan op poster - Jan Smulders de Goochelaar van Breda.
Verrassende Stand-Up Magic Show
"Ab Initio"
Filmhuis Breda
📅 Datum: 30 juni
⏰ Diner: Geserveerd vanaf 18:00 uur
🎪 Show: 21:00 – 22:00
🎟️ Combitickets (Diner + Show)
Video afspelen over Goochelaar met AI Assistente Eva op het podium. Mis deze show niet