Jan Smulders

tafelgoochelaar
verbind mensen

De grenzen van de realiteit verleggen
en een betoverende sfeer creëren.

Goochelaar
Jan Smulders

Tafelgoochelaar
Verbind Mensen

Van mentalisme tot grappige trucs vol humor,
ongeloof en onbegrijpelijke illusies.

Trots dat ik met jullie mocht samenwerken.

Mijn zakelijkelijke successen.

Kwaliteit & Ervaring

Met zijn unieke talent en sprankelende persoonlijkheid brengt Jan een magische dimensie aan elk evenement. Of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum, netwerkborrel, of ander zakelijk evenement viert, Jan's magie verbindt mensen op een manier die je niet voor mogelijk houdt. Met een brede vaardigheid van verschillende goocheldisciplines weet Jan zich te onderscheiden. Van puur natuurlijk mentalisme met zijn act "Deep Focus" tot technische hoogstandjes, grappige kaarttrucs en ongelofelijke illusies zoals het laten verdwijnen van een object naar een schijnbaar onmogelijke locatie. Jan past zijn acts moeiteloos aan om aan te sluiten bij de unieke sfeer van jouw evenement of feest! Met een achtergrond in het bedrijfsleven begrijpt Jan als geen ander de dynamiek van zakelijke bijeenkomsten. Zijn acts zijn doordrenkt met professionaliteit en een vleugje corporate flair, waardoor hij perfect aansluit bij zakelijke evenementen en netwerkborrels. Jan creëert niet alleen een magische ervaring, maar ook een sfeer waarin zakelijke connecties moeiteloos worden gesmeed.

Foto’s © Holy Moly Club Breda

De goochelaar laat de gekozen kaart zien.

Waarom kiezen voor een tafelgoochelaar?

Jan Smulders gaat verder dan alleen een trucje vertonen. Zijn acts zijn als een magische lijm die mensen bij elkaar brengt, met humor en respect als onmisbare ingrediënten. In plaats van simpelweg toeschouwer te zijn, worden jouw gasten actief betrokken bij de magie. Jan creëert een sfeer waarin iedereen zich speciaal voelt, en niemand ontkomt aan de glimlach die zijn trucs tevoorschijn toveren. Tafelgoochelen is de perfecte keuze om een extra vleugje magie aan jouw zakelijke evenement, trouwdag, familiefeest of studentenfeest toe te voegen. Jan Smulders gaat van tafel naar tafel, van groep naar groep, en zorgt ervoor dat elke gast, of het nu een collega, zakenpartner, of internationale gast is, een onvergetelijke ervaring beleeft. Met jarenlange ervaring en een passie voor magie, brengt Jan een nieuwe dimensie van spanning en verwondering. Moeiteloos schakelt Jan over naar de Engelse taal, waardoor iedereen deel kan nemen aan de magie. Table Magic is verrassend, en vol energie en dat zorgt ervoor dat er nog lang word nagepraat over wat iedereen die avond heeft beleeft.

De goochelaar laat zijn lege handen zien.
Je koos deze kaart!
Alles gebeurt recht voor je of in je eigen handen.
Genieten
Humor en een goed verhaal bij elke illusie.
Weet je het zeker?
Er bestaat namelijk geen "wat als".

Veelgestelde vragen
Tafelgoochelaar

Een tafelgoochelaar is mobiel en loopt tussen de gasten om hun te vermaken met magie op de vierkante centimeter.

Hij word vaak ingezet bij bedrijfsfeesten, bruiloft, familiefeesten, dinner en andere events. De mogelijkheden zijn ontelbaar en flexibel.

Iedereen maakt onderdeel uit van bijna elke goocheltruc of zoals Jan dat noemt “Deep Focus act.

Zien is geloven!

Het tarief verschilt per opdracht, omdat geen enkele opdracht hetzelfde is. Soms zijn er speciale wensen of word er een combinatie optreden aangevraagd.

De tijdsduur van het optreden hangt weer af van bijvoorbeeld het aantal gasten die is uitgenodigd.

De prijzen zijn dus op aanvraag!
Vul het contactformulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met jou op.

Even bellen kan natuurlijk ook!

Jan Smulders komt uit Breda, dus een optreden in bijvoorbeeld Maastricht kost meer dan een optreden in Etten-Leur.

Wanneer je een onvergetelijke en betoverende ervaring wilt creëren voor jouw evenement, is het inhuren van een professionele goochelaar altijd de beste keuze!

Jan Smulders voegt niet alleen een vleugje magie toe aan de atmosfeer, maar brengt ook entertainment van hoog niveau. Als professionele goochelaar voegt hij verbluffende trucs met charme en interactie, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn voor diverse gelegenheden, zoals bruiloften, bedrijfsevenementen en vele type feesten.

Zijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat elke act naadloos wordt uitgevoerd, waardoor uw gasten worden meegenomen op een reis vol verwondering.

Jan is fulltime goochelaar wat een bijzondere manier van leven is. Hij is hierdoor 24/7 beschikbaar om mensen aan de hand mee te nemen in een wereld vol mysterie en verbazing.

Kortom, kiezen voor een professionele goochelaar als Jan Smulders garandeert niet alleen een onvergetelijke show, maar zorgt ervoor dat uw gasten nog lang over uw evenement napraten.

Jan treed op in Nederland en België. Maar ook op beurzen in Duitsland en verder is hij te vinden.

Aanvragen voor over de grens daarvoor worden uiteraard speciale offertes gemaakt.

Alles is mogelijk!

Tafelgoochelen is zo flexibel, dat je als het ware aan 2,5 x 2,5 meter genoeg zou hebben ;-).

Een veilige plaats voor zijn spullen word enorm gewaardeerd.

De koffer met al zijn materiaal bewaard hij graag buiten beeld van de gasten.

Tijdens de avond wisselt hij ook zijn act, dan is het fijn als hij dit even in alle rust kan doen.

Er bestaat geen truc zonder goed verhaal, dus iets te drinken tussen zijn act door geeft hem een nieuwe boost!

Heb jij nog steeds vragen?

Neem dan contact op, en binnen 24 uur weet jij hoe het zit.

Uitstekend beoordeeld!