Goochelaar Jan Smulders

Workshop  Goochelen

boeiende goochelworkshops voor alle leeftijden

Goochelaar
Jan Smulders

Workshop
goochelen

boeiende goochelworkshops
voor alle leeftijden

Trots dat ik met jullie mocht samenwerken.

Mijn zakelijkelijke successen.

Workshop Goochelen

Als professionele goochelaar vind ik het leuk om de kunst van illusie en magie te delen en mensen van alle leeftijden te betoveren. Speciaal ontworpen voor jonge dromers tussen 3 en 6 jaar oud, bied ik magische ervaringen die hun verbeelding prikkelen en hun ogen doen twinkelen. Naast mijn betoverende show voeg ik een mini-workshop toe, waar kinderen de basisprincipes van goochelen kunnen ontdekken en zelfs een paar eenvoudige trucs kunnen leren om indruk te maken op school, vrienden en familie.

Voor de oudere aspirant-goochelaars vanaf 7 jaar bied ik een uitgebreide goochelworkshop aan. Met "The Box" in hun handen, een magische verzameling van vier verbazingwekkende trucs, kunnen ze hun vaardigheden verfijnen met behulp van mijn magische menu vol met QR-codes. Deze codes ontgrendelen exclusieve instructievideo's die stap voor stap laten zien hoe elke truc uitgevoerd moet worden, waardoor zij echte meesters worden van de magische goochelkunst.

Er is genoeg keuze uit trucs die je kunt leren. Wanneer je mij wilt boeken stel ik altijd een aantal vragen om een juist pakketje samen te stellen. "The Box" bevat de perfecte trucs voor de aspirant goochelaar. Er komt meer bij kijken dan een trucje leren. Een goochelaar werkt aan zijn presentatie, crowd management en verpakt humor in zijn act. Nagelang de leeftijd en spanningsboog besteden we hier ook aandacht aan.

Zoals je kunt lezen is er veel mogelijk want ook voor wat oudere kinderen is de combinatie van trucs leren met een show aan tafel ook echt enorm leuk. De perfecte invulling van een kinderfeestje. Via het contactformulier of per telefoon kun je mij altijd bereiken.

Voor elke doelgroep

Maar wacht, er is meer! Ook volwassenen zijn van harte welkom om zich te laten onderdompelen in de geheimen van goochelarij. In mijn workshop voor volwassenen onthul ik de mysterieuze technieken en trucs die professionele goochelaars gebruiken om hun publiek te verbazen. Of je nu een beginner bent die net begint of een doorgewinterde amateur, deze workshop zal je in staat stellen om te schitteren als een echte goochelaar, klaar om je vrienden en familie te verbazen met je eigen magische talenten.

Het is de unieke kans om je innerlijke goochelaar te onthullen en een leven lang plezier te beleven aan magie. Klaar om de wereld van magie te betreden? Neem vandaag nog contact met mij op om je plek te reserveren en bereid je voor op een betoverende reis vol verwondering en magie!

Tip: Geef een workshop goochelen cadeau, dan ontvangt de persoon een persoonlijke videoboodschap waarin het cadeau onthuld word.

Volwassen meneer leert een truc van de goochelaar.
Mini Workshop
Goochelshow aan huis + Mini Workshop
Goocheldoosje
"The Box" met echte gave goochetrucjes
Jij bent Goochelaar
Je kunt het zelf bijna niet geloven!

Veelgestelde vragen
Workshop Goochelen

Jan Smulders heeft “The Box”ontwikkelt met een leuke aan trucjes.

Een standaard goocheldoos uit de speelgoedwinkel, daar zijn kinderen snel op uitgekeken. Leer nu echte trucs van een professionele goochelaar die je tips en tricks zal bijbrengen.

Afhankelijk van de leeftijd zal ik een keuze doorgeven welke trucjes het best aansluiten.

Kies je voor “The Box” dan leer ik je 4 trucs waar je je gehele leven plezier aan zult beleven. Maar een enkel trucje na een kindershow kan natuurlijk ook.

Volwassenen stappen direct dieper in de wereld van de magie. Ook voor bedrijven is een goochelworkshop een aanrader. Deze kan ingezet worden als enegizer of tijdens een kleine borrel.

Er is geen vingervlugheid vereist, jij ben na mijn workshop al direct een ware entertainer.

Een goochelworkshop op maat, dat is waar ik voor ga zorgen.

Een workshop goochelen kan samengesteld worden naar jou wensen.

Wil je een workshop gecombineerd met een goochelshow dan is dit uiteraard mogelijk. Maar een losse workshop natuurlijk ook.

Als je het combineert, dan zal ik tussen de uitleg van de trucs en het oefenen ook zelf geweldige trucs laten zien. Het is interactief dus helpt iedereen mee met mijn trucs.

Dus wil je een prijs weten, vul het contactformulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met jou op.

Even bellen kan natuurlijk ook!

Jan Smulders komt uit Breda, dus een optreden in bijvoorbeeld Maastricht kost meer dan een optreden in Etten-Leur.

Als goochelaar van Breda reis ik door Nederland en Belgie.

Mijn workshop goochelen is dus te boeken door heel het land inclusief België.

Mijn passie overdragen aan mensen, daar word ik mega enthousiast van.

Jan kan voor uw gasten een leuk cadeau met uw naam en bedrijfslogo verzorgen.

Dit magisch aandenken heeft al veel mensen tot goochelaar gemaakt. Een geweldige truc die idereen kan leren maar wat direct ook een enorm sterk effect is.

Hierbij word ook een gepersonaliseerde video gemaakt, zodat klanten deze truc stap voor stap leren en hier ruimte is voor communicatie die wij samen bespreken.

Minimale afname is 50 stuks.

Heb jij nog steeds vragen?

Neem dan contact op, en binnen 24 uur weet jij hoe het zit.

Uitstekend beoordeeld!

Goochelaar boedt zijn magische show aan op poster - Jan Smulders de Goochelaar van Breda.
Verrassende Stand-Up Magic Show
"Ab Initio"
Filmhuis Breda
📅 Datum: 30 juni
⏰ Diner: Geserveerd vanaf 18:00 uur
🎪 Show: 21:00 – 22:00
🎟️ Combitickets (Diner + Show)
Video afspelen over Goochelaar met AI Assistente Eva op het podium. Mis deze show niet