Jan Smulders

betoverende
familie en kindershows

Een unieke stijl die jong en oud aanspreekt
en de verbeelding prikkelt.

Goochelaar
Jan Smulders

betoverende
familie en kindershows

Een unieke stijl die jong en oud aanspreekt
en de verbeelding prikkelt.

Trots dat ik met jullie mocht samenwerken.

Mijn zakelijkelijke successen.

De juiste sfeer

Of het nu een familiefeest of verjaardagsfeestje in een knusse woonkamer, een festival of openbare evenement op locatie, een huwelijksfeest of bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest, Jan Smulders past zijn shows aan om aan de specifieke behoeften van zijn publiek te voldoen. Dankzij jarenlange ervaring als goochelaar, weet hij in te spelen de sfeer en verwachtingen van het publiek elke voorstelling weer uniek en onvergetelijk te maken. Met een knipoog naar de oude goochelaars en een hedendaagse twist, biedt Jan Smulders een show die zowel nostalgisch als eigentijds is.

Hij heeft een unieke stijl ontwikkeld die jong en oud aanspreekt, en hij weet als geen ander hoe hij de verbeelding van kinderen kan prikkelen terwijl hij volwassenen met verbazing achterlaat. Zijn shows zitten boordevol interactie, humor en natuurlijk adembenemende illusies. Kinderen en ouders mogen meehelpen, zo zijn zij onderdeel van de leuke show! Zijn vaste assistent reist altijd met hem mee, maar wie is dat eigenlijk!?

Goochelaar treed op voor kinderen met magische trucs

Onvergetelijk Herinneringen

Wat maakt de shows van Jan zo bijzonder? Het is zijn vermogen om het hele gezin samen te brengen voor een onvergetelijke ervaring. Ouders kunnen genieten van de glimlachen en de verwondering op de gezichten van hun kinderen, terwijl kinderen zichzelf verliezen in de magische wereld die Jan Smulders creëert. Het is een gedeelde ervaring die families dichter bij elkaar brengt en herinneringen creëert die een leven lang meegaan.

Kortom, Goochelaar Jan Smulders gaat verder dan alleen maar het vermaken van het publiek. Hij creëert magische ervaringen die diepe indrukken achterlaten, zowel op het podium als daarbuiten. Met zijn interactieve shows, positieve boodschappen en liefdadigheidswerk blijft hij een onmisbare figuur in de wereld van familie- en kinderenshows, en hij blijft de harten van mensen van alle leeftijden veroveren met zijn ongeëvenaarde magische kunsten en warme persoonlijkheid.

Op locatie
Goochelshows, thuis of op locatie.
Goochelen leren
Een mini of echte goochel-workshop.
kleine show
Ook veel verbazing en interactie.

Veelgestelde vragen
Familiegoochelaar

Als allround goochelaar moet je het leuk vinden om voor kinderen op te treden.

Kinderen zijn onvoorspelbaar en je wilt niet dat de artiest zich hier aan ergert. Wanneer je mijn reviews leest zie je dat ik expertease in huis heb om kinderen op de juiste manier te benaderen zodat iedereen ook echt kan genieten.

Dat laatste is niet vanzelfsprekend!

Ik ben echt een mensen mens, en vindt het heerlijk om telkens nieuwe mensen te ontmoeten die ik mag verwonderen.

Hier één reactie uit mijn vele reviews.

“Fantastisch hoe Jan de trucs en interactie aan weet te sluiten op verschillende leeftijden en het zo voor iedereen een overgetelijke verjaardagsfeest heeft weten te maken.”

Laat mij jullie entertainen 😉

Het tarief verschilt per opdracht, omdat geen enkele opdracht hetzelfde is. 

Een echte show voor veel volwassenen en kinderen kent een ander tarief dan een kleine interactieve kinderverjaardag show aan huis.

De tijdsduur van de show, goochelworkshop als extra toevoeging of gecombineerd. Bij elke aanvraag krijg je altijd twee opties waar je uit kunt kiezen, deze kunnen we naar wens samen ook finetunen.

Let op:
Buiten Breda zullen reiskosten worden berekend. Deze neem ik mee in de offerte die ik speciaal voor u maak.

De prijzen zijn dus op aanvraag!
Vul het contactformulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met jou op.

Even bellen kan natuurlijk ook!

Jan Smulders komt uit Breda, dus een optreden in bijvoorbeeld Maastricht kost meer dan een optreden in Etten-Leur.

Wanneer je een onvergetelijke en betoverende ervaring wilt creëren voor jouw familiefeest, schoolfeest of kinderfeestje, is het inhuren van een professionele goochelaar altijd de beste keuze!

Jan Smulders voegt niet alleen een vleugje magie toe aan de atmosfeer, maar brengt ook entertainment van hoog niveau. Als professionele goochelaar voegt hij verbluffende trucs met charme en veel interactie, waardoor ze de perfecte invulling zijn voor diverse gelegenheden.

Zijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat elke act naadloos wordt uitgevoerd, waardoor uw gasten worden meegenomen op een reis vol verwondering.

Jan is fulltime goochelaar wat een bijzondere manier van leven is. Hij is hierdoor 24/7 beschikbaar om mensen aan de hand mee te nemen in een wereld vol mysterie en verbazing.

Kortom, kiezen voor een professionele goochelaar als Jan Smulders garandeert niet alleen een onvergetelijke show, maar zorgt ervoor dat familie en vrienden nog lang over uw feest napraten.

Jan treed op in Nederland en België. Maar ook op beurzen in Duitsland en verder is hij te vinden.

Aanvragen voor over de grens daarvoor worden uiteraard speciale offertes gemaakt.

Alles is mogelijk!

Voor een kleine goochelshow aan huis kan het altijd in de woonkamer. Ik neem twee tafeltjes mee en mijn magische kist, vol met trucs.

Wanneer ik meer een klein theater opbouw heb ik 2,5 meter breedte nodig. De hoogte kan ik zelf bepalen door de statieven.

Bij podium acts is er altijd genoeg ruimte, maar ik zal u daar altijd naar vragen hoe de situatie is.

Wanneer het een grote familieshow betreft dan heeft Jan zijn eigen draadloze hoofdmicrofoon set. Een goochelaar kan nu eenmaal niet met een microfoon in de hand zijn act uitvoeren.

Ik kan zelf audio verzorgen voor 200 personen.

Bij mijn shows neem ik altijd de mini workshop mee in de offerte.

Dit zijn kleine trucjes die kinderen makkelijk kunnen leren en ze na het feest mee naar huis mogen nemen. Nu zijn zij de goochelaars.

Een echte workshop met de Magic Marketing Magic Box kan al vanaf 9 jaar. Ik leer ze dan 4 echt geweldige trucs. Vraag naar de mogelijkheden.

Ik ben ruim van tevoren aanwezig om mijn show op te bouwen.

Het is fijn als de kinderen dan nog even wat anders doen, anders zitten ze maar op mij te wachten en kunnen ze erg nieuwsgierig worden wat ik allemaal doe.

Iets fris of water is altijd fijn, een goochelaar verteld altijd een goed en leuk verhaal bij zijn trucs natuurlijk ;-).

Boekt u ook nog tafelgoochelen voor de volwassenen op het feest, dan ruim ik tussendoor altijd even de kindershow op. Zo staan mijn spullen veilig en kan ik u vermaken met echte Mind Fu*k trucs.

Heb jij nog steeds vragen?

Neem dan contact op, en binnen 24 uur weet jij hoe het zit.

Uitstekend beoordeeld!

Goochelaar boedt zijn magische show aan op poster - Jan Smulders de Goochelaar van Breda.
Verrassende Stand-Up Magic Show
"Ab Initio"
Filmhuis Breda
📅 Datum: 30 juni
⏰ Diner: Geserveerd vanaf 18:00 uur
🎪 Show: 21:00 – 22:00
🎟️ Combitickets (Diner + Show)
Video afspelen over Goochelaar met AI Assistente Eva op het podium. Mis deze show niet